Storyboard Rinske

Start
Omhoog

Dit is mijn eigen prikbord, waar ik af en toe eens iets mag vertellen.

Vanaf mijn geboorte totdat ik 8 weken werd kan je alles over mij en mijn broers en zussen lezen op een andere bladzijde.

 

Jullie zien wel dat het mooier weer wordt. Zo langzamerhand krijg ik bij ons steeds meer de ruimte. Dan kan ik fijn rennen en vliegen en hoef nergens meer op te letten. Behalve op mijn bal!
 

07-02-2009

Tosca zit op puppy/pubercursus, wat ontzettend goed gaat! In het begin vond ze er niets aan, maar als ik nu met haar naar de auto loop, om naar de cursus te gaan, wordt ze helemaal wild! Verder begint ze mij al wel een beetje uit te testen, licht pubergedrag, maar dat hoort erbij. En ze trekt er een ontzettende ondeugende kop bij, maar dan moet dus proberen serieus te blijven!

Ze gaat in de tweede week van februari naar de trimsalon. Op deze foto's heeft ze nog een enorme vacht.
Op de eerste foto zit ze in de kas, waar wij varens telen. Soms gaat ze nog wel eens door de planten heen, maar ze begint te begrijpen, dat dat niet mag. Op de tweede foto is ze aan het kijken, wat Bob doet. Ze is ontzettend nieuwsgierig en houdt alles in de gaten.
En op de derde foto ligt ze achterin de potgrondbak te luieren. Ze ligt daar erg graag en zit dan helemaal onder de potgrond.
 

Hier weer een berichtje met foto's uit Heemskerk. Tosca heeft voor het eerst sneeuw meegemaakt en dat vond ze te gek! Van de kou heeft ze niets. Het liefst is ze de hele dag buiten, zelfs met de sneeuw.
De foto's zijn een beetje donker, want het schemerde al een beetje.
Verder is Sophie, die nu echt veel kleiner is, nog steeds de baas. Maar er is continue strijd. Maar als ik 's nachts in de bijkeuken kijk, ligt de kleine Sophie op het enorme kussen van Tosca en Tosca ligt helemaal opgevouwen in het kleine mandje van Sophie. Dan moet ik wel lachen!
Wat leuk dat Bate prijzen heeft gewonnen. Tosca heeft nog nooit echt aan de riem gelopen, omdat ze bij ons los loopt de hele dag. Maar volgende week gaan we toch op cursus. Want ze begint een loopje met ons te nemen.
Ik ben benieuwd, hoe dat gaat, vooral ook omdat ze aan de riem heen moet.
 
Groetjes uit Heemskerk!

 

 
 

De eerste twee weken bij mijn nieuwe baasjes

 

Ik woon dus nu niet meer in Friesland, maar in Noord Holland bij Natasja , Bob, Teun en Jessie. Ik heb ook een tweede naam gekregen, ze noemen mij nu Tosca.

Jessie is mijn vriendin

Met haar kan ik heel fijn knuffelen  

 

  Teun is mijn grote speelkameraad, daar kan ik mee stoeien en ravotten.

 

 

 

Bericht aan webmaster