Storyboard Fenna

Start
Omhoog

Dit is mijn eigen prikbord, waar ik af en toe eens iets ga vertellen.

Vanaf mijn geboorte totdat ik 8 weken werd kan je alles over mij en mijn broers en zussen lezen op een andere bladzijde.

 

 

10 mei 2009 ....ECHTE Vriendschap

Hallo Hennie,

Eindelijk is het ons gelukt om de grote vriendschap tussen Fenna en Tornado goed op foto te krijgen. Bij het andere paard doet en probeert ze dit niet.
 

 
8 maart 2009

Hennie kwam even op visite bij mij!

Doldwaas joh! Eerst herkende ik haar niet maar toen ik haar stem hoorde wel. Nou ze heeft kunnen zien dat het allemaal toppie met mij gaat en dat ik het hier prima naar mijn zin heb. Maar binnen zijn, dat is niks voor mij hoor!

 

17-11-2008

Fenna is dol op de harde ballen waar de paarden mee spelen en meestal haalt zij de blauwe kleine bal direct uit de stal als de paarden naar buiten zijn. Van de week heeft ze ontdekt dat de paarden buiten een grotere bal hebben en aangezien ze graag laat zien hoe sterk ze is, heeft ze die grote maar ingepikt. Ze loopt heel parmantig met die bal rond, terwijl ze hem net boven de grond kan houden!
TV kijken vindt ze prachtig, vooral als er dieren of schaatsers te zien zijn. Ze gaat er dan rustig voor zitten en kijkt en luistert aandachtig.

Nu ben je weer een beetje op de hoogte van je ondeugende, maar lieve pup.

 
 
09-11-2008

Fenna is net een zeehond, want als er een plasje ligt moet ze er door! Dus had ze vanmorgen mazzel, want er lagen grote plassen. Helaas voor haar mag ze dan niet mee naar binnen!
Ze wil het liefst buiten zijn en eigenlijk alleen naar binnen om te eten en te spelen met haar knuffels, als ze uitgespeeld is dan gaat ze voor de deur staan en als we niet snel genoeg reageren piept ze. Met de paarden is ze al vriendjes en vooral met het oudere paard heeft ze regelmatig een knuffeltijd, ze likt dan zijn hoofd af en hij geeft haar kleine duwtjes. Echt lief om te zien, maar het gebeurt steeds als ik de camera niet mee heb.

 

 
 

De eerste twee weken bij mijn nieuwe baasjes

 

Ik woon bij Michel en Lyda. Ze zeggen dat ik er vanaf dag nummer 1 bij hoor.

Bonita is mijn grote vriendin

Vervelen doe ik me hier niet. Ik mag door de paardenbak racen en als mijn baasjes even weg moeten, ga ik heerlijk met Bonita in de kennel.

Uiteindelijk ben ik een echte boef, een die heel graag buiten is

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Bericht aan webmaster